Over Yaron


Yaron (1978) is gecertificeerd senior coach, trainer, creatieve geest, concept ontwikkelaar en ondernemer. Hij werkt vanuit Yaron Loman Company – creative coaching concepts – en is oprichter en leidinggevende bij design & consultancy bureau re:organise.

Ik ben coach geworden omdat ik van nature moeiteloos met mensen verbind en altijd gericht ben op persoonlijke & professionele ontwikkeling. Voor mij staat persoonlijke ontwikkeling dan ook centraal in het leven en is alles daaromheen een manifestatie van deze ontwikkeling; werk, vrienden, mijn energie niveau, gevoelens die ik dagelijks ervaar, persoonlijke successen, enzovoort.

Met andere woorden: ik creëer mijn eigen leven.

Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk professionele begeleiding en persoonlijk ontwikkeling is. Hoe dit bijdraagt aan een wezenlijker leven waarin persoonlijke successen meer vanzelfsprekend zijn. En de kwaliteit van het leven -de mate waarin je dit echt en oprecht kunt beleven- op ieder niveau toeneemt: werk, carrière, vriendschap, relaties, ouderschap, etc.

Coaching gaat voor mij niet per definitie over succes, maar meer over groei. Hoe je als mens om kunt gaan met met de up’s and down’s, licht en schaduw. En hoe je in alle hectiek toch zelf leiding en vorm geeft aan jouw leven.

“Yaron coacht op een ontspannen, indringende manier met de nodige humor.”

Goed om te weten:

  • ik werk met gemotiveerde mensen die bereid zijn werkelijk naar zichzelf te kijken en voor resultaat gaan.
  • ik werk ontwikkelingsgericht en ben dus geen oplossingsgericht adviseur. De antwoorden zitten in jouZelf en ik help je deze te vinden.
  • mijn werk is wie ik ben. Je kunt mijn volledige inzet, aanwezigheid en toewijding verwachten.
  • al van jongs af spelen de vragen: waarom zijn we wie we zijn en doen we wat we doen? En een nog belangrijkere vraag: is dit alles? Deze vragen hebben er toe geleid dat ik duizenden uren heb besteed aan boeken en studies over menselijke ontwikkeling. Niet alleen om het te begrijpen, maar vooral ook met in te zien wat er nodig is om werkelijk te transformeren en resultaat te halen.
  • inzicht is leuk, maar op zichzelf niet genoeg. Inzicht en beweging zorgen samen voor werkelijke transformatie.
Contact opnemen