Training - De Bezielde Ondernemer


Ik neem je mee op avontuur, opzoek naar jouw eigen persoonlijke verhaal en onderliggende passie. Ik daag je uit je eigen succes te definiëren en de eerste stappen hiernaartoe te zetten. 

Ik geloof dat er meer is in het leven dan ‘gewoon’ werken en op de automatische piloot aan de dagelijkse verplichtingen te voldoen. Ik ben er van overtuigd- en het is mijn ervaring- dat we hier zijn om bij te kunnen bijdagen aan het leven van de ander en daarmee van onszelf. En dat we door werk betekenis vinden in wat we doen, onze missie leren leven, onszelf ontwikkelen en steeds meer vorm geven aan onze eigen bestemming.

  • Ben jij zoekende naar wat je nu echt wilt?
  • Benieuwd naar hoe je meer kunt bijdragen?
  • Heb je behoefte aan verandering, meer te doen wat je zelf wilt, maar je weet niet hoe?
  • Of stel je jezelf wel eens de vraag: is dit alles?

De training is ingedeeld in 3 hoofdstukken:

De relatie tussen succes en bezieling
Er is geen succes zonder bezieling en geen bezield mens zonder succes. Logisch, want het één is de incubator voor de ander. Toch is succes een breed begrip en voor iedereen weer anders. Succes is persoonlijk. Wanneer je je succes helder kunt definiëren én begrijpt waar dit ten diepste over gaat (en dat gaat ver voorbij uiterlijke rijkdom en bezit), dan kun je ook de eerste stappen zetten naar een succesvol leven. En geloof me, persoonlijk succes ligt om de hoek te wachten.

In deze Workshop daag ik je uit je eigen succes te definiëren en de eerste stappen hiernaartoe te zetten

Je bestemming is geen eindpunt, maar een weg.
Laat ik één ding voorop stellen: ik ben niet zo’n uitverkorene die op vroege leeftijd zijn bestemming -doel in het leven- heeft gevonden en hier een leven lang al berusting in heeft. Nee, ik ben een leven lang bezig mijn eigen bestemming vorm te geven en dat gaat niet vanzelf. De weg van mijn bestemming is de weg van persoonlijke ontwikkeling: inzicht in mijzelf, voorbij het ego. En de nodige MOED om stappen te nemen, ver buiten mijn comfortzone. Mijn bestemming is geen eindpunt, maar een weg, die ik voorwaarts leef en vaak pas achteraf echt begrijp.

In deze workshop leer ik je hoe je meer in contact kunt komen met jezelf en ook langzaam de weg van jouw bestemming kunt bewandelen. Ik beloof je geen regenbogen en confetti, maar de eerste stap op jouw weg. 

“Wanneer je dichter bij jezelf staat -wie je ten diepste bent- en hier uiting aan kunt geven gebeurt er iets magisch: meer voldoening, zekerheid en steeds vaker de wind in je rug. Simpelweg door moeiteloos jezelf te zijn.”

Yaron

Het gaat niet om wat je doet, maar wie je bent.
“Wat wil je later worden?” Wat een vreemde vraag eigenlijk! Want we zijn toch al iemand?

In werkelijkheid gaan we inderdaad iets doen en leren we iemand te worden en zijn; beïnvloed door ouders, omgeving, scholing, vrienden etc. Het leren iemand te zijn gaat op een gegeven moment wringen met diegene die we van nature zijn. We weten allemaal dat afleren moeilijker is dan aanleren en dat is precies waarom verandering, of liever gezegd persoonlijke transformatie zo lastig is.

In deze workshop kun je dat wat je hebt geleerd te worden en te zijn verbinden met wie je bent. Het gaat mijn inziens dus niet om alle schepen achter je te verbranden na een moment van inzicht of verlichting, maar om alle kwaliteiten te integreren. 

Kortom de Bezielde Ondernemer is voor de mens met een verlangen en ambitie. Voor diegenen die geen genoegen nemen met geleefd worden en volle agenda’s, maar behoefte hebben aan duidelijkheid en regie. Voor de moedigen onder ons, die het onbekende niet schuwen en bereid zijn naar zichzelf te kijken. 

Aanmelden voor deze workshop!

Aanstaande Workshop 

Datum
Donderdag 28 februari 2019

Tijdstip
Van 10.00 tot 14.00 uur

Locatie
De Machinist
Willem Buytewechstraat 45
3024 BK Rotterdam

Prijs P.P
€155,00 excl. btw

Aanmelden